luni, 23 august 2010

Bancul Zilei 23.08.2010

Un om foarte batran zacea pe patul de moarte. Deodata simti cum aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata urca incet si ademenitor pe scari. Si-a adunat fortele ramase si s-a ridicat din pat. Sprijinindu-se de perete merse pana la usa si cu un efort si mai mare coborî scarile, tinandu-se cu ambele maini de balustrada.
Gafaind, se sprijini de tocul usii si arunca o privire in bucatarie. Daca n-ar fi simtit durerile acelea cumplite, ar fi zis ca este deja in rai. Acolo, puse pe un ziar, erau sute de prajituri favorite cu ciocolata. Era asta raiul sau era ultima dovada de iubire din partea sotiei, care se asigura ca sotul ei parasea lumea fericit?
Cu un ultim efort, se arunca inspre masa. Mana tremuranda ajunse la o prajitura de pe marginea mesei, cand brusc este lovit de o lingura de catre sotie.
- "Nu te atinge de astea", spuse ea, "sunt pentru inmormantare"!!!

5 comentarii:

  1. Asta intr-adevar e super tare !

    RăspundețiȘtergere
  2. ce oameni !!!adica ar fi vrut si el sa manance desertul favorit inainte de a muri iar sotia sa atat de cruda face prajituri pt inmormantare si el nici na murit !!!sigur e moarta dupa bani lui!!

    RăspundețiȘtergere

ShareThis